Мартин Стоев: Да си инженер в България си струва, защото майките ни се гордеят с нас, финансово подпомагане на братята и сестрите, винаги си най-умният в квартала!

Kъде и какво учихте?

Факултет по математика и информатика, Информационни системи 4 курс (final year)

Какво работите и кое е постижението, с което сте най-горд?

Програмист, стажант, vsphere client, във VMWARE. Постижение: преместих колегата да седи до мен, за да не съм самичък, докато другите постижения са планирани за в бъдеще.

Как ще обясниш на марсианец с какво се занимаваш?

саесац сдокф пясд сифн аеф ф ефофм псдом

Най-забавната професионална история?

След 3 месеца работа ме взеха за най-бляскавата фотосесия в София!!!

Да си инженер в България си струва, защото… майките ни се гордеят с нас, финансово подпомагане на братята и сестрите, винаги си най-умният в квартала!

Завършете изречението: Аз, инженерът, … предлагам на всички, които поне малко се интересуват от математика, информатика, компютърни науки, компютърни игри, макар и само от minesweeper, да си търсят място в ИТ сферата, защото има достатъчно.

Изложбата „За инженерството в България“ е инициатива към Младежкия инженерен форум „Аз, инженерът“, който се организира за четвърта поредна година от Интер Експо Център и фондация „Мечти в действие“.

Целта на изложбата е да представи потенциала за развитието на иновативни технологични компании, млади предприемачи и изобретатели в България. Добрите примери и послания на инженерите, които са избрали да останат и да се развиват тук, са доказателство за това и важен мотиватор за сегашните и бъдещите поколения.

Инициативата е подкрепена от Melexis, VMWARE, ABB, AURUBIS, Sensata Technologies, Behr-Hella Thermocontrol, Multivac

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Уебсайт от: